Z okazji świąt Bożego Narodzenia życzę Wam przede wszystkim dużo zdrowia. Ponad miliona kilometrów, bo milion to dla Beczusi mało. Życzę Wam także szczęścia, przyjemnej i równie satysfakcjonującej pracy. Miłych chwil z rodziną i coraz więcej klasyków w kolekcji, niekoniecznie W123. WESOŁYCH ŚWIĄT
Mercedes W123 240D 1980r.
Fiat 126p 650E 1985r.
Volkswagen Golf I 1975r.
Aaa tam miliona, dwóch milionów przynajmniej, bo milion (nie obrażając oczywiście naszych aut) to pewnie spora część już ma PS. Nie zapomnę widoku bodajże w 2001/2002 roku na motobazarze - beczka od takiego znajomego mojego taty miała na liczniku 940 000
Dołączam się również do życzeń, szczęśliwego Nowego Roku!
No to ja się podłączę do tematu, znajomy kupił W124 300D z Niemiec, pierwszy właściciel, na wszystko faktury i papiery, serwisowany przez cały czas, z oryginalnym przebiegiem... uwaga uwaga 2.490.000
Tym miłym akcentem, również dużo zdrówka, spełnienia marzeń i spokoju życzy cichyPWR z rodziną
Mój dwuletni syn: tato my mamy ziółty brym z bremką - tzn żółty samochód z gwiazdą
Życzę Świąt pełnych radości i miłości oraz dużo spokoju i wypoczynku zdrowia a przede wszystkim!!!Nowego Roku spełniającego wszystkie marzenia,pełnego optymizmu szczęścia i pomyślności tego wszystkim Beczko Maniakom życzy Tomek "specmerc"