Hejka, przycisk od podgrzewania szyby jest do góry nogami. Mam dwa pytania:
 Czy do wyjęcia konieczne jest odklejenie drewienka ?
 Jak i od której strony podważyć żeby wyjąć przycisk, co by nic nie uszkodzić.
Pozdrawiam.

Przyciski na panelu środkowym
Moderator: Tomek
- 
				Wojtek
- Beczkomistrz 
- Posiadany model W123: 280E
Re: Przyciski na panelu środkowym
nie trzeba wyciągać drewna, ale... osobiście bałbym się, że je uszkodzę. Ja bym zrobił tak, że zdemontowałbym pokrętła nawiewu i ich obudowę - żeby mieć dobry dostęp od tyłu do przycisków (wtedy bez problemu je wypchniesz)

Mam panel od klimatyzacji w kształcie prostokąta i wolałbym go nie ruszać.

Filmik konkret   Mam inny panel (1 serja) ale myślę , że sposób mocowania drewna na panelu klimatyzacji będzie identyczny (4 bolce). Przy okazji dowiedziałem się jak zamontowane jest drewno przy skrzyni. Myślę, że wypchnięcie od środka faktycznie będzie najmniej inwazyjne.
  Mam inny panel (1 serja) ale myślę , że sposób mocowania drewna na panelu klimatyzacji będzie identyczny (4 bolce). Przy okazji dowiedziałem się jak zamontowane jest drewno przy skrzyni. Myślę, że wypchnięcie od środka faktycznie będzie najmniej inwazyjne.
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.

Mam inny panel (1 serja) ale myślę , że sposób mocowania drewna na panelu klimatyzacji będzie identyczny (4 bolce). Przy okazji dowiedziałem się jak zamontowane jest drewno przy skrzyni. Myślę, że wypchnięcie od środka faktycznie będzie najmniej inwazyjne.
  Mam inny panel (1 serja) ale myślę , że sposób mocowania drewna na panelu klimatyzacji będzie identyczny (4 bolce). Przy okazji dowiedziałem się jak zamontowane jest drewno przy skrzyni. Myślę, że wypchnięcie od środka faktycznie będzie najmniej inwazyjne.Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
- 
				Wojtek
- Beczkomistrz 
- Posiadany model W123: 280E
nie ma sprawy